Gardróbrendezés

Gardróbrendezés

A legtöbb ember gardróbjában a tapasztalatok szerint 50-60 % felesleges ruhadarab van, melyek nem harmonizálnak a személyiségével. Az is gyakran előfordul, hogy évek óta érintetlen ruhák sorakoznak a szekrényben.

gardrob_04

A nőknek általában két problémájuk van:

– nincs egy ruhájuk, „semmijük” amit felvegyenek …
– még sincs hely a szekrényükben, mert túl sok helyet foglalnak ezek a „semmik”

 

Mi abban szeretnénk neked segítséget nyújtani, hogy áttekinthetővé váljon a ruhatárad és csak azok a dolgok maradjanak, amik stílusban, színben és méretben tökéletesen illenek hozzád. A színelemzés és testalkatelemzés után a stílustanácsadási folyamat következő lépéseként jöhet a gardrórendezés. A cél egy olyan gardrób felállítása, amiben minden ruhadarab tökéletes, mindegyikben jól érzed magad.

Együtt felderítjük szekrényed rejtelmeit, elmegyünk hozzád és átnézzük a szekrényedben található ruhákat, cipőket, kiegészítőket évszakok szerinti bontásban. Átbeszéljük, hogy mely ruhák maradnak, milyen új darabok beszerzésére lesz szükséged egy minden alkalomra megoldást nyújtó ruhatárhoz. Megtanítunk arra, hogy hogyan tudod a legjobban párosítani a darabokat egymással és a kiegészítőkkel. Törekszünk a ruhatárad tudatos kialakítására az életmódodnak, tevékenységeidnek megfelelően.

Ruhatáradat közösen a Te világodhoz igazítjuk, annak érdekében, hogy minden darab harmonizáljon veled, és a legközelebbi alkalommal ne állj tehetetlenül a nagy ”Mit vegyek fel?” kérdés előtt és tudni fogod, hogy öltözzél kifinomult stílussal minden helyzetben.

PÁRKERESÉSI STÍLUSTANÁCSADÁS
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.