Henna festés

Henna festés

A Dél-Ázsiában, Közel-Keleten és Észak-Afrikában nagy hagyománynak örvendő hennafestés egy varázslatos módja a testünk díszítésének. Az előbb említett területeken ünnepekkor a boldogság kifejezésére használják, és úgy tartják védelmet és szerencsét hoz. Ezért is szerettem bele és kezdtem el kitanulni a hennafestést.

 

Ha te is régóta vágysz egy tökéletes mintára (akár egy tetoválást szeretnél kipróbálni először így, hogy mennyire tetszik magadon), esetleg rendezvényre keresel hennafestőt vedd fel velünk a kapcsolatot! A mintákat akár egy adott motívum másolásával, akár instrukció alapján vagy improvizáció segítségével is elkészítem neked, és miközben készül, megbeszéljük, hogy hogyan marad a minta minél tovább szép a bőrödön.

 

Munkám során saját keverésű barna hennával dolgozom, mely csak természetes alapanyagokat tartalmaz. A legfontosabb alapanyag henna, ez egy virágos cserje, mely Afrika szubtrópusi területein, Dél-Ázsiában és Észak-Ausztráliában őshonos. A növényben található festő hatású anyag által a bőrt, hajat, és egyéb protein tartalmú anyagokat narancsvörösre színezi. (A fekete henna nem természetes eredetű alapanyagokból készül, így akár súlyos bőrirritációt vagy égési sebeket is okozhat, kérlek ilyet ne kérjetek senkitől!)

PÁRKERESÉSI STÍLUSTANÁCSADÁS
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.