Önismereti alapú stílustanácsadás

Önismereti alapú stílustanácsadás

Miért fontos az önismeret?

Olyan világban élünk, ahol a megjelenés jelentős részét képezi életünknek.
A stílusos megjelenés és a kedvező megítélés között tagadhatatlan az összefüggés. Az impozáns megjelenés hat a környezetünkre, a pozitív visszajelzések visszahatnak a személyiségünkre, önbizalmat adnak.

30 másodperces szabály: Az első benyomás fontosságáról számos kutatást, kísérletet végeztek. Az első találkozás első 30 másodpercében kialakítunk egy véleményt a másikról.
A másik személy viselkedésére és megjelenésre 55%-ban, hangjára 38%-ban, ám az elhangzottakra csak 7%-ban emlékszünk később.

Miért fontos a külső?

Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért önismereti alapú?

Miben más ez, mint egy másik stílustanácsadás?


Fontosnak tartjuk az önismeret szerepét az emberek vonzerejének belső és külső egyensúlyában. Ha megtanulod elfogadni és szeretni magadat, adottságaidat, akkor a lelked is szépül, pozitív kisugárzásod lesz. Az önmagára talált ember karakteres, stílusos. Magukra vonják a figyelmet, sugárzik belső szépségük, tudatában vannak annak a ténynek, hogy a szépség nem egyenlő a tökéletességgel. Éppen ezért nemcsak a külső megjelenést szépítjük, hanem helyrehozzuk az önbizalmad és magabiztosságod.

Nagy hangsúlyt fektetünk erre, mert számos esetben lelki oka van annak, ha valaki nem tud változtatni valamin (nem tudja elképzelni, hogy tudna nőiesebben kinézni, egy rossz kritika miatt nem mer szoknyát hordani, hosszabb hajat növeszteni, stb) Azon vagyunk, hogy a lelkekben felgyülemlett gátlásokat oldjuk és segítünk ráébreszteni, hogy Te is szép vagy. Ha a lélek rendben van, segítünk, hogy ez a harmónia megtestesüljön külsőleg is.
A legfontosabb, hogy mi elégedettek legyünk önmagunkkal, bármilyenek is vagyunk, ismerjük értékeinket, legyünk tisztában azzal, hogy mi szép rajtunk és mi az, ami kevésbé előnyös tulajdonságunk. Igy meglesz a lehetőségünk, hogy ami előnyös, azt jobban hangsúlyozzuk, a hátrányainkat egyszerű trükkökkel kevésbé látványosabbá tegyük.
Az önelfogadás elérésében szerepet játszik, hogy saját  valódi belső igényünk legyen a változásra, mindezt úgy, hogy elengedjük a megfelelési kényszert mások vagy a világ elvárásaitól és ugyanakkor tudjuk saját félelem alapú hiedelmeinket elengedni.

Megkeressük a hozzád illő legelőnyösebb színeket, ezáltal könnyebben éled meg a benned rejlő szépséget és vonzerőt a színek világán keresztül

Megmutatjuk, hogy milyen a testalkatod szerinti legoptimálisabb öltözködés, a megfelelő öltözködéssel megnő az önbecsülésed.

Összhang megteremtése a személyiség és a viselt ruházat között, tudatosabb öltözködés.
i
 i

Sorry, no posts matched your criteria.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.