Önismereti fejlesztés

Önismereti fejlesztés

Aki boldogságot akar, annak mindenképpen hinnie kell benne, hogy önmaga alakítja a sorsát. Hinnünk kell benne, hogy magunk vagyunk felelősek sikereinkért, a boldogságunkért, hangulatunkért és azért is, ha rengeteget szenvedünk és küzdünk a mindennapokban. Tudatosan vagy tudat alatt, de mindenképpen mi intézzük a dolgainkat.

A boldogtalan emberek inkább az áldozat szerepét alakítják, ahelyett, hogy felelősséget vállalnának az életük alakulásáért.
Sokszor bátorság kell ahhoz, hogy ezt felismerjük és tudjunk változtatni az életünkön.

m

Szeretnéd mélyebben megismerni magad?

Törekednél személyiséged kiteljesedésére?

Jobban rálátnál és megértenéd a Téged foglalkoztató problémákat?

Rálátnál az élethelyzeteidre, hogy tudatosabban birkózzál meg a nehézségeiddel és képesebb legyél teljesebb életvezetésre?

Segítés folyamata:

Veled tartok az önismereti, önfejlesztési utadon, segítek kívülről, szubjektíven egy-egy nehéz helyzet kibogozásában, elfogadásában, feldolgozásában, miközben végig ott leszek stabil támaszként, együtt megtaláljuk a fejlődés lehetőségét.
Nem adok tanácsot, sem megoldást, arra vannak eszközeim, hogy a Te megoldásaidat találjuk meg közösen. A megoldás benned van, csak több figyelem szükséges ahhoz, hogy rátalálj. Miközben Te beszélsz, figyelemmel hallgatlak elfogulatlan hozzáállással és néha kérdezlek, hogy mélyebbre tudjunk menni a problémádban és előhívjuk a saját erőforrásaidat.

A segítés során fontos számomra a hozzám fordulókat úgy erősíteni, hogy minél nagyobb önállóságot, felelősséget vállaljanak az életükért, hiszem, hogy mindenkiben megvan a képesség a fejlődésre és az önmegvalósításra.
Célom, hogy sikerüljön összekötni belső erőforrásoddal és akkor ezt magaddal viheted, hogy hatékonyabban küzdhessél meg jövőben a kihívást jelentő helyzetekkel.

                    MIÉRT FONTOS AZ ÖNISMERET?
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.