Párkeresési stílustanácsadás

Párkeresési stílustanácsadás

Hogyan legyek szép és vonzó?
Fontos-e a szépség?

Hosszú távon természetesen a belső értékek határozzák meg a különböző emberi kapcsolatokat, azonban amikor valakivel találkozunk, először a másik megjelenésére reagálunk. Szinte azonnal megszületik bennünk, illetve a másik félben rólunk valamilyen vélemény, a számunkra megnyerő külsejű személyhez pozitív jellemzőket társítunk.

Az első benyomásunk dönti el sokszor, hogy lesz-e folytatás, ez így működik baráti ismeretség, üzleti tárgyalás esetén is, egy randevúnál meg még nagyobb hangsúlyt kap. Nem csak személyes találkozásnál szelektálunk, hanem így van ez a társkereső oldalakra feltöltött fényképek esetén is.

A megjelenésed nem a fizikai adottságokon múlik. Nagyon sok minden megváltoztatható rajta, erre számos „Átváltoztatjuk” műsor, cikk mutatott már tanúbizonyságot.

Változtassuk meg, amiket meg lehet (jól öltözöttség, ápoltság, mosoly, pozitív hozzáállás). Számos apró változással összességében hatalmas változást tudunk elérni.

 

Hogyan fogsz tetszeni másoknak?

Tedd fel inkább a kérdést, hogyan felelhetsz meg előbb magadnak. Reggel hogy nézel bele a tükörbe? Milyen a viszonyod azzal a személlyel, akit látsz? Kedveled őt? Tudod szeretni magad? Ha Te nem kedveled magad, miből gondolod, hogy más majd kedvelni fog?

Hogyan lennél elégedettebb? Mi az, amit meg tudsz változtatni?

Vannak olyan tulajdonságok, amiken nem tudunk változtatni, mint pld. egy alacsony nő soha nem lesz magas, ezeket el kell fogadnunk.

Aki szereti magát, a hibáit is képes elfogadni, ezáltal sokkal vonzóbbnak és érdekesebbnek tűnik.
Tisztában vagy az előnyös tulajdonságaiddal, hogy miket emeljél ki?

Minden nőn vannak olyan részletek, melyek megfogják a férfiakat – segítünk megtalálni, hogy tudd majd ezeket hangsúlyozni.

Azonban a külső megváltoztatása önmagában nem elegendő, ha hiányzik a belső kisugárzáshoz szükséges önbizalom. Ha azt hiszed, nem nézel ki jól, akkor nincs meg a megfelelő önbizalmad. A változást benned is létre kell hozni, nemcsak a külsődben.
A magabiztosság láthatatlan ruhaként teszi tökéletessé a megjelenésed.
Az önbizalommal rendelkező ember láthatóan jól érzi magát bőrében, képes a lehető legjobb színben feltüntetni magát kortól és testsúlytól, modellalkattól függetlenül. Testtartása vonzó megjelenést sugall.
Senki sem születik tökéletesnek, de mindenkiben ott rejlik a ragyogó, stílusos nő!

 

Szeretnéd, ha a férfiak úgy tekintenének rád, mint valami nagyon értékes dologra?

Segítünk, hogy vonzónak, szimpatikusnak, ellenállhatatlanul csábítónak tűnj a partnered szemében és hogy alig várja majd a következő találkozást.

ÖNISMERETI ALAPÚ STÍLUSTANÁCSADÁS
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.