TE + ÉN Párkapcsolat

TE + ÉN Párkapcsolat

Életünk egyik legfontosabb alappillére lehet a harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolat. 
Azonban nem könnyű egy normális, stabil alapokkal rendelkező párkapcsolatot kialakítani.

EGYEDÜLÁLLÓ VAGY ÉS SZERETNÉD VÉGRE MEGTALÁLNI A PÁRODAT?

PÁRT TALÁLNÉK!

VAN PÁROD, DE NEHÉZSÉGEK ADÓDTAK A KAPCSOLATODBAN?

PÁRKAPCSOLATBAN ÉLEK

ISMERJ MEG!

Örülök, hogy úgy döntöttél szeretnél jobban megismerni és többet megtudni rólam, mielőtt elkezdünk együtt dolgozni.

Bea145PS2

Ladányi Beáta
Párkapcsolati Coach, Mediátor

Felmerülhet benned a kérdés, miért pont velem dolgozz? Szakmailag és emberileg is megbízhatsz bennem?

Megértem a kíváncsiságod, hiszen ha együtt dolgozunk, fontos, hogy jobban megismerhess. Ladányi Beáta vagyok, az Önbizalomba Öltöztetve program megálmodója, alapítója.

Komoly párkapcsolati nehézségekkel küzdve az első házasságomban, életem egyik fordulópontján, egy komoly autóbaleset útján értettem meg, hogy feladatom és élethivatásom a segítés. Már az első házasságom előtt jóval korábban érdekelt a pszichológia, viszont a saját személyes megéléseim még inkább arra sarkalltak, hogy a közgazdász végzettségem után pszichológiai ismereteket szerezzek önismereti fejlesztés, párkapcsolat témakörökben.

Alapvető igényünk, hogy boldog és harmonikus kapcsolatban éljünk.

Számos női és férfi problémával szembesülve azt tapasztaltam, hogy nagyon sokan küzdenek önértékelési zavarokkal.

Akinek nincs rendben az önbizalma, valamint az önelfogadás hiányában nincs megfelelő önszeretete, az a párkapcsolatában sem tud kiteljesedni.

Az egyedülállókat támogatni tudom abban, hogy sikeres legyen a társkeresésük, a párkapcsolatban élőket pedig a harmonikus, boldogabb kapcsolat létrehozásához, fejlesztéséhez és a kommunikáció javításához segítem hozzá.

Amennyiben valami végleg elromlott a pár között, akkor közvetítéssel abban segítek, hogy az általam nyújtott mediációs folyamat során minél békésebben tudjanak megegyezni a szétváláskor.

Miért bízz meg bennem és milyen alapelvek mentén dolgozok?

Küldetésemnek tekintem, hogy különböző módszerek, technikák és saját élmény átadásával jobban kapcsolódj magadhoz és képes legyél boldog párkapcsolatot kialakítani.

✓  Első számú és legfontosabb segítség a saját személyiségem. Ez azt jelenti, hogy egy hiteles, empatikus és elfogadó környezetet biztosítok számodra.

✓  Mire számíthatsz? Diszkrécióval történő beszélgetések, egyénre szabott terápiás módszerekkel és haladási tempóval nyújtok kísérést a hozzám fordulóknak.

✓  Munkám során azért teszek meg mindent, hogy összekötve a belső erőforrásaiddal minél sikeresebb legyél és a felmerülő nehézségeket könnyebben oldjad meg.

✓  Együtt megtaláljuk a fejlődési lehetőségeket, nem tanácsot adok, hanem arra vannak eszközeim, amelyek segítik, hogy közösen megtaláljuk a neked legjobb megoldást. A megoldás benned van, csak több figyelem szükséges ahhoz, hogy rátalálj.

✓  Fontos, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, és ezért folyamatosan fejlesztem magam, hogy a megszerzett ismereteimmel minél hatékonyabban tudjak segíteni.

De mi is az a szerelem? A világon az egyik legélvezetesebb állapot, amely nemcsak másodpercekig tart. Egy örömteli őrület, az érzelem, amely egy párkapcsolat mesteri fűszere. A szerelem kaland, mámor, szenvedély és fájdalom is egyben. Izgat és nyugtat, felhevít és lehűt egyszerre.

Belső Nóra

Itt olvashatsz párkapcsolati témákban írásokat tőlem

Mikro-megcsalás – a hűtlenség új formái 2. rész
Mit tehettek a harmonikus párkapcsolat fenntartásáért?
Miért választanak a nők rosszul?
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.